FAGLIGE UDVIKLINGSSAMTALER

Vi har igennem mange år superviseret og rådgivet fagpersonale på skoler og institutioner der arbejder med børn og unge med ADHD, Tilknytningsforstyrrelser og svære adfærdsproblemer.. Få boostet din faglighed her og nu. .

FORÆLDRERÅDGIVNING ADHD M.M.

Er du forældre til et barn med ADHD, Tilknytningsforstyrrelse eller svære adfærdsproblemer giver vi dig en blanding af praksis og teori, så du både forstår og kan håndtere dit barn og udvikle din familie fremadrettet

HYPNOTERAPI /5PATH THERAPY

På få behandlinger kan vi med det fantastiske redskab, som hypnoterapi er, rykke dig og dit liv på plads. Hypnoterapi åbner, renser og genskaber den ubevidste del af dit underbevidste sind bare du kommer med et åbent sind.

HYPNOTISK ADFÆRDSREGULERING

Med mere end 30 års erfaring inden for personlighedsskader og andre fastlåste tilstande samt moderne hypnoterapi har vi udviklet en særlig teknik inden for hypnose, der på nogle områder kan ændre på psykopater , borderline-personligheder , narcisister, tilknytnings- og svært adfærdsforstyrrede

ENE SAMTALER PERSONLIG UDVIKLING

Selvom vi oftest bruger hypnoterapi til at udvikle folk med - giver det i nogle tilfælde mening at supplere med udviklende samtaler, der understøtter hypnosen - eller alternativt i sig selv er selve hovedbehandlingen for de, der ikke ønsker hypnose. (Dette medfører dog altid et øget tidsforbrug)

HYPNOTISK BOOST EFTERBEHANDLING

Denne form for behandling, der er en moderne udgave af klassisk hypnose, bruges ofte som opfølgende behandlinger hen over årene af personer med svær ADHD - eller til målrettet at skabe en forandring i vanesæt / øge præstationer, der hvor der ikke er faslåste følelser. der står i vejen.

SKYPESAMTALE / HYPNOSE

Om ikke andet har Corona gjort at vi på alle måder har fået øjnene op for hvad Onlinehypnose og Onlinesamtaler kan gøre - Isæt vores mange ADHD klienter fra hele landet og en del nabolande kan på den måde spare både penge & de lange ture og tiden det tager at skulle køre til Kollund - Nok så vigtigt: effekten nærmer sig desuden for rigtig mange ting den "virkelige " klinikbehandling .

TURBO ADHD FORLØB RÅDGIVNING & BEHANDLING

Et turboforløb er behandlingsforløb hvor du over Skype har en månedlig èn til èn samtaler med en af os - desuden kan du frit kontakte os for råd og vejledning om alle sider af din ADHD, og deltage i online hypnoseboosts, e- kurser og følge e-undervisning i målrettet ADHD behandling med øreakupunktur eller andet vi udbyder online.

FAMILIESAMTALER & RÅDGIVNING

Vi er et special familieværksted på den måde, at vi kun tager imod familier, hvor der er ADHD, CDD, hypersensivitet, tilknytningsforstyrrelser, svære adfærdslidelser, borderline eller psykopati. Vi arbejder med hele familien, men mest med den/de voksne, så der skabes indsigt og redskaber til at tackle den svære opgave det er, at skulle være opdrager eller nær pårørende.
ADHD,TILKNYTNING og ADFÆRD

RÅDGIVNING ADHD CDD TILKNYTNING M.M.

Ofte mangler man, når man selv eller ens børn er ramt af ADHD eller en af de andre tilstande som vores familieværksted omfatter, en fast sparringspartner, der altid er der , når det er vælter eller man ikke aner, hvad man skal stille op. Dette underværksted er lige netop svaret på dine bønner her - vi er der via Skype. telefon eller Email og med 30 års erfaring i ryggen skal vi nok sammen få dig op på hesten igen :-) Denne tjeneste kan købes som månedsabonnement eller her og nu, når det brænder på...